PK Components oraz Wydział Nauk o Żywności SGGW w Warszawie zapraszają na drugą już edycję międzynarodowej konferencji MeetUp Food Supplement Ingredients Business & Science, która odbędzie się 29 października 2019 r. na Wydziale Nauk o Żywności SGGW w Warszawie.
MeetUp Food Supplement Ingredients Business & Science 2019 to okazja do spotkania osób zaangażowanych w kreowanie bezpiecznej i sprawnie funkcjonującej branży. Tegoroczna edycja to pula wyselekcjonowanych prelekcji prezentowanych w trzech blokach tematycznych: probiotyki, ekstrakty roślinne oraz oleje.
Zaproszeni prelegenci posiadają wiedzę i kompetencje zdobyte zarówno w instytucjach naukowych jak i biznesie. W ciągu jednego dnia inspirujących wykładów dostarczą Państwu aktualną wiedzę na temat innowacyjnych składników suplementów diety z uwzględnieniem ich technologicznych, legislacyjnych i marketingowych aspektów.
Sprzedaż biletów oraz szczegółowy program dostępne już od 2 września!
Nie może Cię tu zabraknąć: www.meetupconference.pl
Liczba uczestników ograniczona!