Kongres MEATing 2023 – najważniejsze spotkanie branży mięsnej już wkrótce!

Redakcja miesięcznika „Rzeźnik Polski” jest organizatorem Kongresu technologów, działów rozwoju i jakości branży mięsnej MEATing. Już niebawem odbędzie się kolejna edycja tego wyjątkowego wydarzenia – MEATing 2023 odbędzie się w dniach 30-31 maja br. w MCC Mazurkas i spotkają się na nim fachowcy z branży mięsnej z całego kraju. W spotkaniu wezmą udział przedstawiciele zakładów przetwórczych, sieci handlowych oraz wiodących firm – dostawców dla branży mięsnej. Uczestnikami kongresu będą między innymi technolodzy produkcji, osoby z działu rozwoju i jakości, handlowcy, przedstawiciele kadry menadżerskiej oraz właściciele zakładów mięsnych reprezentujących zarówno duże, jak i małe oraz średnie przedsiębiorstwa. Wśród gości znajdą się także cenione autorytety i niezależni specjaliści branży mięsnej.

Ogrom wiedzy, wymiana doświadczeń, inspirujące rozmowy i atrakcyjne imprezy towarzyszące pozwolą uczestnikom na nawiązanie nowych relacji biznesowych i zacieśnienie istniejących kontaktów, poznanie trendów, nowych technologii, wyzwań rynkowych i propozycji dla branży. Podczas trwania Kongresu MEATing 2023 partnerzy będą mieli również możliwość zaprezentowania swojej oferty na stoiskach wystawienniczych oraz podczas indywidualnych wystąpień na scenie. Kongres technologów, działów rozwoju i jakości branży mięsnej MEATing 2023 wzbogacą wartościowe pokazy, warsztaty, debaty eksperckie oraz wieczorna Gala konkursu – „To mi smakuje! Eksperci rekomendują”. Ciekawą propozycją będzie także zabawa dla integrująca uczestników spotkania – grywalizacja.

Redakcja miesięcznika „Rzeźnik Polski” dokłada wszelkich starań, aby nasze spotkanie wyróżniało się atrakcyjną formułą i bogatym programem. Ciekawe tematy i interesujący goście sprawią, że wydarzenie to da uczestnikom wiele możliwości owocnych rozmów, nawiązania współpracy, wymiany doświadczeń. Zapewniamy, że będzie to czas intensywny i dobrze spędzony. Poprzednie edycje  Kongresu MEATing spotkały z pozytywnym odbiorem – jesteśmy dumni, że spełniliśmy oczekiwania uczestników, a nasze wydarzenie na stałe wpisało się w kalendarz ważnych branżowych spotkań i stało się miejscem spotkań oraz dyskusji dla przedstawicieli branży przetwórstwa mięsnego.

grafika aktualnosci