Używamy plików cookie, aby zapewnić jak najlepsze działanie naszej strony internetowej. Kontynuując przeglądanie tej strony lub zamykając tę wiadomość, wyrażasz zgodę na wykorzystanie plików cookies. Aby uzyskać więcej informacji, zapoznaj się z naszą Polityką cookies

7-9 marzec, 2019
VI MIĘDZYNARODOWE TARGI ŻYWNOŚCI 
I NAPOJÓW 
EXPO XXI Warszawa

Polska

 

Pokazy kulinarne

10 kwietnia WTOREK

Bellavita Food & Beverage Academy

11:30 – 12:15
Giancarlo Russo

Szef Kuchni - Celebryta, Doradca Kulinarny
Warsztaty z Giancarlo Russo, Ambasadorem kuchni włoskiej w Polsce

12:45 – 13:30
Andrea Camastra

Właściciel & Szef Kuchni w Senses Restaurant, 1 Gwiazdka Michelin
Podróż przez zmysły

14:00 – 14:30
Iwona Tomasiak & Teresa Salamon

Szefowe Kuchni w Lemon Resort Spa w Gródku nad Dunajcem
Giancarlo Russo przedstawia zwyciężczynie Arte Culinaria Italiana 2018

15:00 – 15:30
Przemysław Bednarz & Łukasz Fabiszewski
Szefowie Kuchni w Hotelu Bonifacio w Sochocinie
Giancarlo Russo przedstawia zdobywców drugiego miejsca Arte Culinaria Italiana 2018

16:00 – 16:30
Paweł Gałeck & Dariusz Cygan
Chefs at Restauracja Piano in Lublin
Giancarlo Russo przedstawia zwycięzców Master of Pasta Barilla Arte Culinaria Italiana 2018 
 

11 kwietnia ŚRODA
 

Bellavita Food & Beverage Academy


11:30 – 12:15
Anuelo Serra

Szef Kuchni w San Lorenzo Restaurant & Bar w Warszawie
Magia smaków we włoskiej kuchni.
Prowadzone przez Giancarlo Russo

12:45 – 13:30
Marzena Gromelska

Szefowa Kuchni w Chianti Trattoria Włoska – Kręgliccy w Warszawie
Domowe włoskie makarony poznają polski gust.

14:00 – 14:45
Kurt Scheller

Krytyk kulinarny & Założyciel Akademii Kurta Schellera
Włoska kuchnia w wersji Kurta Schellera
Prowadzone przez Giancarlo Russo

15:15 – 16:00
Starita Pizza Academy

Prowadzone przez Starita a Materdei w Neapolu (Włochy)
Sekrety światowego dziedzictwa UNESCO sztuki robienia pizzy
 

12 kwietnia CZWARTEK
 

Bellavita Food & Beverage Academy

 



12:00 – 12:45
Giancarlo Russo

Szef Kuchni - Celebryta, Doradca Kulinarny
Warsztaty kulinarne z Giancarlo Russo, Ambasadorem kuchni włoskiej w Polsce


FORUM KONFERENCYJNE 2, Hala 3 
 

11:00-14:00
Pokazy kulinarne  pod patronatem Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni 
Poprowadzą znani kucharze pod czujnym okiem szefa Jarosława Uścińskiego, znanego warszawskiego restauratora, przygotowane z tradycyjnych polskich  produktów i specjałów przekazanych przez Wystawców.