WorldFood Warsaw otwiera się na branżę HoReCa

Nowości produktowe, niepowtarzalna oferta międzynarodowych firm spożywczych, liczne spotkania biznesowe, ciekawe konferencje i dyskusje. To wszystko czeka przedstawicieli sektora handlu i HoReCa, którzy wezmą udział w III edycji Międzynarodowych Targów Żywności i Napojów WorldFood Warsaw.

III edycja targów odbędzie się w dniach 19-21 kwietnia w EXPO XXI Warszawa. Udział w niej weźmie 250 firm z wielu krajów świata, w tym Belgii, Litwy, Łotwy, Ukrainy, Holandii, Portugalii, Włoch, Tajlandii czy SriLanki.

Targi WorldFood Warsaw stwarzają wiele możliwości odwiedzającym przedstawicielom sektora HoReCa. Przede wszystkich umożliwiają nawiązanie nowych kontaktów biznesowych z producentami i dystrybutorami żywności z kraju i ze świata. Tym samym pozwalają wzbogacić menu o nowe produkty wysokiej jakości i ciekawe połączenia smakowe. WorldFood Warsaw to spotkanie szeroko pojmowanej branży spożywczej, które stwarza szansę na wymianę doświadczeń, poznanie nowoczesnych trendów i potrzeb konsumentów z całego świata.

Na uczestników targów czeka bogaty program merytoryczny. Pierwszy dzień poświęcony będzie tematyce eksportowej i perspektywicznym rynkom zbytu.

Drugi dzień targowy będzie dotyczył handlu, w tym zmian podatkowych, rynku hurtowego czy wykorzystania nowoczesnych narzędzy internetowych.  Trzeci dzień targów będzie w całości poświęcony ekologii.

Nie zabraknie również tematyki skierowanej bezpośrednio do sektora HoReCa. Eksperci – Mariusz Gachewicz i Krzysztof Szulborski przedstawią najnowsze trendy kulinarne.

Zarejestruj się już dziś!
Przedstawiciele sektora HoReCa mogą wziąć bezpłatny udział w targach. Zapraszamy do rejestracji on-line: www.worldfood.pl/rejestracja-on-line